Ben je geïnteresseerd in hoe je een vernieuwingsnetwerk opbouwt en hoe dat gaat bij de Voedselfamilies Zuid-Holland? Kom dan naar het Get Connected Café op 6 oktober!

Het Get Connected Café van de provincie Zuid-Holland biedt de mogelijkheid om ons op informele wijze te verdiepen in de vernieuwende, netwerkende aanpak. En de vraag hoe we jongeren hier onderdeel van kunnen maken. Tijdens de middag zijn er drie pitches:

  • Hans Koot, aanvoerder van het team Duurzame Landbouw zal, in samenwerking met de Voedselfamilie Zuid-Holland, een toelichting geven over de transitieaanpak Duurzame Landbouw;
  • Henk Mirck, regionale makelaar van het programma Jong Leren Eten, gaat het concept Jong Leren Eten toelichten en zijn idee over netwerkvorming en de relaties met de vernieuwingsnetwerken van de landbouw;
  • Tenslotte een pitch van Dorine Rüter van het maatschappelijke initiatief Hotspot Hutspot om de kant van de praktijk te belichten.

Wij willen jullie graag uitnodigen om hierover met ons in gesprek te gaan!

Het Get Connected Café vindt plaats op vrijdag 6 oktober van 15.00 – 17.30 uur in Café Schlemmer (Lange Houtstraat 17, Den Haag), 1e etage, met zang en muziek van Lucas Mutsaers en Marianne van Charante (leden van de Voedselfamilie Zuid-Holland).

Hans Koot, Varsha Pherai, Lucas Mutsaers, Peter de Roode

Aanmelden bij: pcw.de.roode@pzh.nl